Zanimivo

Kako zapreti steno v VK 2019 - iz računalnika, telefona: od vseh prijateljev, od ene osebe, v skupini. Kako videti zaprto steno VK?

Steno VK morate zapreti, pa ne veste, kako to storiti? Ta članek podrobno opisuje vsa navodila.

Eden glavnih elementov vašega VK profila je stena. V tem razdelku objavljate fotografije, objave, beležite pomembne opombe in berete komentarje prijateljev.

  • Funkcionalnost tega družbenega omrežja je taka, da vsi vidijo objave z vašega zidu: javne statuse, spreminjanje fotografij na sliki profila.
  • To nikomur ni dovolj. Zato se uporabniki sprašujejo, kako skriti zid pred vsemi prijatelji ali eno osebo in ali je mogoče zid videti, če je kdo od prijateljev skrival objave na njem?
  • Odgovore na ta in druga vprašanja boste našli v tem članku.

Kako zapreti steno VK 2019 iz računalnika: od vseh prijateljev, od ene osebe

Razvijalci VKontakte nenehno predstavljajo nekaj novega in storijo vse, kar je potrebno, da uporabnik omogoči uporabo funkcij spletnega mesta. Zdaj so nastavitve zasebnosti VK za vsak račun takšne, da lahko skrivate objave na stenah tako prijateljev kot ene osebe. A vse v redu.

Zaprite steno pred vsemi prijatelji

Če ne želite, da so posnetki z vašega zidu javno dostopni, zaprite steno. Če želite to narediti, sledite tem navodilom:

Pojdite na nastavitve v razdelku o zasebnosti
  • Pojdi na svoj profil. Na vrhu, na desni, kliknite na svoje ime ali sličico avatarja.
  • Odpre se spustni meni. Izberite "Nastavitve".
  • Nato kliknite "Zasebnost".
  • Na strani, ki se odpre, spustite drsnik tik spodaj, tako da lahko jasno vidite razdelek: "Vnosi na stran".
  • V njem lahko omejite dostop do informacij na steni, za vse prijatelje in samo za nekatere uporabnike.
  • Če želite omejiti dostop vsem prijateljem, kliknite na aktivno povezavo poleg vsakega vnosa in izberite v spustnem meniju "Samo jaz".

Posledično se izkaže, da so informacije glede na vse točke na voljo samo vam in nobenemu od vaših prijateljev.

Zdaj je stena skrita pred vsemi prijatelji

Steno zapremo pred eno osebo

Z istim algoritmom, kot smo steno zaprli pred vsemi prijatelji, lahko skrijete opombe od ene osebe. Tukaj je navodilo:

Nastavitve za skrivanje stenskih objav za eno osebo
  • Odpri v profilu "Nastavitve" in "Zasebnost".
  • Poiščite naslov "Objave na moji strani".
  • Kliknite vsak vnos in izberite "Vse razen ...". Ko kliknete to aktivno povezavo, se odpre okno.
  • Kliknite na vrstico »Komu ni dovoljen dostop«.
  • Prikaže se seznam prijateljev in začnite tipkati ime. Priimek se prikaže samodejno. Kliknite na ime in priimek in kliknite Shrani.

To je to - zdaj je vaš zid zaprt samo za eno osebo. Omeniti velja, da lahko preverite, ali ste vse naredili uspešno.

Kliknite to objavo.

Če želite to narediti, ne zapustite razdelka o zasebnosti in se pomaknite na dno strani. Spodaj je aktiven vnos "poglejte, kako drugi uporabniki vidijo mojo stran" - kliknite nanj. Vprašali se boste, kako vaša stran izgleda skozi oči vseh prijateljev ali posameznika. Potem se vrnite s pritiskom "Vrnitev v nastavitve" - zgoraj, na desni.

Kako zapreti steno v VK v skupini?

Če imate svojo skupnost, boste morda morali zapreti zid v svoji skupini. Če vas zanima in želite nadgraditi svojo skupnost, lahko preberete članek na tej povezavikako promovirati svojo skupino VK.

Če želite zapreti steno v skupini, naredite naslednje:

V nastavitvah kliknite "Upravljanje skupnosti"
  • Prijavite se v svojo skupnost.
  • Pod vašim avatarjem je znak "Meni".
  • Prikaže se spustni seznam, kliknite nanj Upravljanje skupnosti.
  • V meniju na desni kliknite na "Odseki".
  • Odprlo se bo novo okno in ga izberite "Zid". Nastavljena vrednost "Zaprto" - To je treba storiti v novem spustnem meniju.
Kliknite "Shrani"

Po izvedbi takšnih manipulacij bodo stena in vse objave, objave, komentarji na njej postali nedostopni za ogled. Omejena bo tudi zapuščanje evidenc.

Ne pozabite: Seveda lahko steno zaprete, če pa skupino uporabljate kot orodje za zaslužek, je bolje opustiti takšna dejanja. Če boste zid v skupini zaprli, ne boste mogli osvojiti veliko naročnikov, saj bo skupnost za uporabnike nezanimiva.

Če ste ustvarili skupnost za določeno skupino ljudi in na njej ne želite zaslužiti, lahko vnose zaprete iz javnega ogledu.

Kako zapreti steno v VK iz telefona?

Če za vstop v VKontakte uporabljate mobilno aplikacijo, lahko steno zaprete tako preprosto, kot če bi izvajali te manipulacije z osebnim računalnikom. Tukaj je navodilo:

Pojdite na razdelek z nastavitvami in zasebnostjo
  • Pojdite na svoj VK profil.
  • Zgoraj desno je ikona kolo - kliknite nanj.
  • Stran se bo odprla. "Nastavitve"izberite na njem "Zasebnost".
Postavite omejitve
  • Nato se prikaže stran z možnostjo nastavitve omejitev. Kliknite sivi vnos v drugi vrstici "Vsi uporabniki".
Vstavite "Samo jaz"
  • Odpre se novo okno zasebnosti. Kliknite "Samo jaz"če želite zid zapreti pred vsemi prijatelji.
Skrij zapiske nekaterih prijateljev
  • Če želite skriti vnose le pred nekaterimi prijatelji, izberite spodnje povezave: "Prepovedano" ali "Kdo je dovoljen". Dodajte imena prijateljev.

Ko spreminjate telefon, vam ni treba ničesar shraniti. Vse se samodejno shrani. Zdaj vaši prijatelji, pred katerimi ste želeli skriti zapiske, ne bodo mogli videti stene na vaši strani.

Kako videti zaprto steno VK?

Pogled zaprte stene VK je nemogoč. Številni prevaranti s tem zaslužijo in ustvarijo virusne aplikacije. Uporabniki jih prenesejo in se za vedno pozdravijo od svoje strani, ko hekerji spoznajo geslo in uporabniško ime na vaši strani.

Ne pozabite: Funkcija skrivanja stene je bila ustvarjena tako, da nihče ni mogel videti posnetkov, če je bilo to potrebno.

Ne zavajajte se z oglaševalsko programsko opremo in ne prenašajte različnih programov in aplikacij v računalnik, saj se to lahko slabo konča.

Zdaj veste, kako uporabljati priročne funkcije VK, ki pomagajo skriti zapiske na vaši steni. Zahvaljujoč temu lahko objavite osebne statuse, fotografije, objave in druge objave. Ne bodo na voljo tistim ljudem, pred katerimi ste vse to skrivali.

Oglejte si video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Februar 2020).

Loading...